Workshop: Sony Cinema Line – Alister Chapman

Av Scandinavian Photo

Lokal:
Space
Adress:
Sergelgatan 2
Stockholm
Se i Google Maps
Kontakta arrangören

Välkommen på en exklusiv workshop om Sony Cinema Line med Alister Chapman! Få en demonstration av FX30, FX3, FX6, FX9, FR7 och VENICE 2, lär dig vilken som passar dina behov bäst och ställ alla dina frågor – helt kostnadsfritt.


Under workshoppen kommer Alister Chapman, produktexpert och Sony-ambassadör, att ge dig en djupgående genomgång av Sony Cinema Line. Han kommer att demonstrera FX30, FX3, FX6, FX9, FR7 och VENICE 2, och berätta om kamerornas unika egenskaper, fördelar och skillnader, så att du ska veta vilken som passar just dina behov.

Alister har arbetat med alla kameror i serien och har samtliga på plats under workshoppen. Han kommer att visa likheterna i bildkvaliteten och diskutera de olika teknikerna som finns i dem. Du får även lära dig hur du får en nästan identisk matchning mellan kamerorna under olika ljusförhållanden, så att du kan använda olika kameror i samma produktion.

När? Torsdag 16 februari, kl. 13:00–16:00
Hur? Registrera dig senast söndag 12 februari – först till kvarn, begränsat antal platser.
Språk? Engelska

Vi kommer att bjuda på kaffe, dryck och lättare lunch.

Workshoppen är kostnadsfri och genomförs i samarbete med Sony.

Varmt välkommen!


Om Alister Chapman
Alister Chapman är en brittisk filmfotograf och kameraman med över 30 års erfarenhet av tv- och filmproduktion. Han har filmat och producerat innehåll för allt från företagsvideor och tv-nyheter till äventyrssporter och långfilmer, och han är också en känd lärare när det kommer till kamerateknologi, filmteknik och produktionsmetoder. Idag producerar Alister avancerat demoinnehåll till tv-tillverkare, och annat material som ofta används i såväl långa som korta filmer. Alister är ambassadör för Sony och driver webbplatsen xdcam-user.com där han delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...