Sportlovsläger i Klippen 2023

Av EFS & Salt Västerbotten

Längtar du efter vänner, snö, gemenskap, läger, Gud, mat, lekar och roliga aktiviteter i fjällen?
Går du i 9:an eller på gymnasiet? Följ då med på EFS och Salt Västerbottens Sportlovsläger!

Vi bor på EFS Fjällgård, tillbringar dagarna med äventyr på fjället, i backen eller på fjällgården. Under kvällarna leker vi, äter god mat, har andakt och umgås. På dagarna kan du välja bland olika aktiviteter. Vilka aktiviteter som finns att välja bland får du veta via hemsida och anmälan framöver.

Datum: 4-8 mars
Pris: 1780 kr + kostnad för liftkort för den som vill åka slalom/snowboard. Resa ingår. Inbetalningskort och mer info om lägret kommer med posten efter sista anmälningsdatum.

Ledare: Kristina Eriksson, Johannes Stenberg, Andreas Granlund m fl.
Anmälan: Anmälan via www.efsvasterbotten.se.
Anmälan öppnar 25 januari kl. 18.00 Tänk på att lägret fort blir fullt!

Frågor: Kristina Eriksson, lägerchef, om lägret kristina.balfors@gmail.com.
Magdalena Sandberg om anmälan och betalning, 090 - 12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se

LÄS MER: Läs mer på Facebook, Instagram och i EFS Västerbottens kalender

Betalning
Ett brev med information om lägret och betalning går ut efter att anmälan stängt.

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Erika Löfroth erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Behov av stöd
Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ditt (barns) behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för dig/ditt barn. Det går även att ringa eller skicka e-post till oss direkt.
Platser finns

*
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?

*
*
*

*
Om du vill kliva på någon annanstans längs vägen, kryssa för den tomma rutan och skriv var du vill bli upplockad.

*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.
*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Försäkring:
För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Laddar...