Livskraft Norr 22/23 Ledare

Av EFS och Salt Västerbotten, Strömbäcks folkhögskola, EFS och Salt Riks, Sensus, Johannelunds folkhögskola

Livskraft Norr intar Strömbäcks Folkhögskola återigen! Äntligen får vi fira in det nya året tillsammans vänner, lovsång, härlig gemenskap, aktiviteter och Jesus mitt i centrum av allt.

Temat för årets läger är Förväntan! Vi känner förväntan över att äntligen få ha läger igen. Vi känner också förväntan över livet tillsammans med Jesus, i medgång och motgång. Varje kväll kommer att bjuda på olika underteman som vi får utforska tillsammans med Tommy Hargemark, Angelica Mörtzell, Johan Lundgren, Adam Govik och en hemlig gäst

Läs mer på www.livskraft.efs.nu/norr

Sista anmälningsdag: 5 december 2022

När? 
28 december 2022 - 1 januari 2023
Ledare träffas 10:00 den 28:e december.
Deltagare droppar in mellan 15-17 den 28.

Var? Strömbäcks folkhögskola, Umeå
För vem? Dig som går i nian eller äldre
Pris? Ledare betalar ingenting för lägret. Ge gärna en gåva till EFS Västerbotten så att vi kan fortsätta att anordna läger!

Frågor? Kontakta Stina Bohlin: stina.bohlin@efsvasterbotten.se eller 090-12 58 14


*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt medlemskap ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?
*
Medlemskapet är helt gratis, och kräver inget engagemang av dig. Men det hjälper oss att finansiera livskraft!

*
*
*

*
*
*
*
Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

Såklart så bjuds du som ledare på lägeravgiften - tack för din fantastiska insats redan på förhand! Några ledare från tidigare år har velat bidra ekonomiskt till lägret ändå och det får man gärna göra via swish till EFS Västerbotten 123 453 68 19. Märk swishen: Livskraft Norr.
 


*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta lägerchefen för Livskraft Norr.


Laddar...