Webinar: Video med Canon EOS R5 C – Northern Action

Av Scandinavian Photo

Online event link: Click here
Kontakt arrangør

Velkommen til et gratis direktesendt webinar med Northern Action og Canon! Finn ut mer om hvordan du lager video med Canon EOS R5 C og blir inspirert av flott innhold.


Hvis du er interessert i videofilming er dette webinaret midt i blinken for deg. Sami og Joonas fra Northern Action vil fortelle deg mer om hvordan Canon EOS R5 C har endret måten de jobber og lager videoinnhold. De vil fremheve kameraets beste funksjoner, gi deg sine beste tips og triks, og lære deg mer om fordelene med et hybridkamera.

Når? Lørdag 17. september, kl. 13:00
Hvor? Digitalt via Zoom
Språk? Engelsk

Du får muligheten til å stille spørsmål live. Webinaret er gratis og gjennomføres i samarbeid med Canon. Vi kommer til å ta opp webinaret, slik at du som har registrert deg vil motta en lenke via e-post etterpå der du kan se opptaket.

Hjertelig velkommen!


Om Northern Action
Den finske duoen, kjent som Northern Action, spesialiserer seg på eventyrlystne og kommersielle bilder og videoer. Deres fokus er på moderne innhold av høy kvalitet, mens de leker med farger og perspektiver.

Sami Lievonen og Joonas Puhakka begynte begge å fotografere tidlig i tenårene, og møttes på et lokalt sportsarrangement da de var 15 år. De delte en lidenskap for teknologi, fotografering og næringsliv, og tenkte de kunne bruke kunnskapen sin til å prøve å finansiere hobbyen sin.

Finn ut mer om www.northernaction.com eller på Instagram @norhternaction.


Laster...