Växa Följa Leda Skellefteå 2022-2023

Av EFS och Salt Västerbotten i samarbete med Sensus

Växa Följa Leda är till för dig som vill växa som person och i din relation till Jesus, upptäcka mer av vad det innebär att följa honom och önskar att få bli ledd och leda andra i livet tillsammans med honom. 

Vi träffas:
Lördag, 26 november - för dig som bor i & runt Skellefteå

Livskraft Norr, 28 december - 1 januari.
Under lägret kommer vi att ha ett 2-dagars seminarium och hjälpa till med enklare uppgifter.

4-5 februari (lördag-söndag) - gemensamt för båda grupperna.

19 april (onsdag) - för dig som bor i & runt Skellefteå.

Under sommaren får du vara med som ledare på ett barnläger och praktisera det du lärt dig.under kursen.

Kursen är till för dig som bor i Västerbotten och är 15-18 år.
Kursledare är Magdalena Sandberg och Erika Löfroth.

Kostnaden är 1500kr, då ingår deltagaravgift till Livskraft Norr (1350kr) och kost och logi till övriga träffar. Fråga din EFS- och Saltförening eller din kyrka om de vill betala din avgift. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Erika Löfroth, 070-6153546
erika.lofroth@efsvasterbotten.se

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Erika Löfroth erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Behov av stöd
EFS och Salt Västerbottens mål är att alla som vill ska kunna delta på våra arrangemang. Du kan meddela eventuella behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov. Det går även bra att ringa eller skicka e-post till arrangemangets kontaktperson direkt.

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?

*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...