Konfirmandläger Solvik 2023

Av EFS och Salt Västerbotten i samarbete med Sensus och Svenska kyrkan

Solviks konfirmationsläger är veckor fyllda med lekar, aktiviteter och nya vänner.
Det är en möjlighet att få ta del av vad kristen tro innebär, att få prata om och med Gud, och dela
livsfrågor med varandra.

Solviks konfirmationsläger brukar vanligtvis vara tre veckor på Solviks folkhögskola, men i år blir den första delen av lägret på Klippengården i Hemavan under påsklovet. Där kommer det att bli skidåkning och andra vinteraktiviteter på dagarna och kvällarna tillbringar vi i den mysiga fjällstugan. Den andra delen av lägret kommer som tidigare att vara på Solviks folkhögskola två veckor under sommaren.

Frågor?
Kontakta Erika Löfroth
0910-125 10
erika.lofroth@efsvasterbotten.se

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Erika Löfroth erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Behov av stöd
EFS och Salt Västerbottens mål är att alla som vill ska kunna delta på våra arrangemang. Du kan meddela eventuella behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov. Det går även bra att ringa eller skicka e-post till arrangemangets kontaktperson direkt.

Platser finns

Konfirmanden

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*

Vårdnadshavare

*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...