Körhelg med Maria Sandell 2022

Av EFS och Salt Västerbotten i samarbete med Sensus

Välkomna till fullspäckade barnkördagar tillsammans med Maria Sandell!

Äntligen får vi ha barnkördagar och sjunga tillsammans igen! Till hösten kommer Maria Sandell till Västerbotten för två kördagar, en i Umeå och en i Skellefteå, så att alla som vill ska ha möjlighet att vara med på den som ligger närmast. Dessutom kommer det att vara en workshop tillsammans med Maria på fredagskvällen dit alla barnkörledare är välkomna.

Tänk på att komma ihåg att också anmäla medföljande vuxna. Alla barnkörer måste ha med minst en körledare eller annan vuxen som känner barnen. Då kan vi tillsammans se till så att dagen blir så bra som möjligt samt hjälpas åt med lite praktiska saker.

Datum
14-16 oktober 2022

Program
Fredag: Workshop för barnkörledare
18:00 – 21:00 Ersmarkskyrkan, Umeå
Lördag: Barnkördag
10:00 – 17:00 Avslutningskonsert kl. 16:00
Ålidhemskyrkan, Umeå
Söndag: Barnkördag
10:00 – 17:00 Avslutningskonsert kl. 16:00
St. Örjans kyrka, Skellefteå

Kolla med din kyrka om din kör ska dit!

Kostnad
Barnkördag 150 kr.
Workshop 200 kr.
Lunch och fika ingår i priset.

Frågor och kontakt
Stina Bohlin, musikkonsulent på EFS Västerbotten
090-12 58 14, stina.bohlin@efsvasterbotten.se
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?

*
* ICE-kontakt. Om något händer vill vi veta vem vi ska kontakta.

*
Observera att barn behöver ha någon vuxen på plats som har ansvar för barnet. Antingen dess körledare eller någon annan vuxen.
*
Kryssa i det du vill delta på. Du kan välja flera alternativ.
Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...