Repertoardag 2022

Av EFS Västerbotten och Sensus Västerbotten

Välkomna på repertoardag
En dag för anställda och ideella musiker i EFS Västerbotten där vi träffas och delar repertoar, erfarenheter och tips med varandra.

När? Tisdag 6:e september
Var? Ursvikens kyrka
Vi startar 09:30 med fika och slutar ca 15:30. Lunch finns på plats till självkostnadspris.
För dig som har svårt att delta dagtid finns det också möjlighet att komma på kvällen för en kortare variant mellan kl. 18:00 och 21:00. Vi fikar, delar repertoar och samtalar. Ta också chansen att komma med frågor, synpunkter och önskemål rörande EFS Västerbottens musikarbete.

Vad ska vi göra under dagen?
Vi arbetar tillsammans med nyutgivet material, tipsar och peppar varandra på gammalt och nytt, sjunger igenom och lär oss ny repertoar med mera. Allt för att underlätta kommande läsårs arbete.
  • Presentation en del nytt notmaterial
  • Vi delar med oss av noter som vi själva använder och tycker är bra, exempelvis vuxenkör, barnkör, lovsångsarrangemang med mera. Ta gärna med några kopior på det du har med så kan vi provsjunga den tillsammans.
  • Samtal om att leda musikverksamhet inom EFS där vi kan dela erfarenheter och tips på olika aktiviteter. Du kanske har något bra barnkörtips eller rytmikövning du vill dela med dig av?
 
Anmäl dig senast 30 augusti.

Kontakt: Stina Bohlin, musikkonsulent EFS Västerbotten


Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...