Repertoardag 2022

Av EFS Västerbotten och Sensus Västerbotten

Välkomna på repertoardag
En dag för anställda och ideella musiker i EFS Västerbotten där vi träffas och delar repertoar, erfarenheter och tips med varandra.

När? Tisdag 6:e september
Var? Ursvikens kyrka
Vi startar 09:30 med fika och slutar 15:30. Lunch finns på plats till självkostnadspris.
För dig som har svårt att delta dagtid finns det också möjlighet att komma på kvällen för en kortare variant mellan kl. 18:00 och 21:00. Vi fikar, delar repertoar och samtalar. Ta också chansen att komma med frågor, synpunkter och önskemål rörande EFS Västerbottens musikarbete.

Vad ska vi göra under dagen?
Vi arbetar tillsammans med nyutgivet material, tipsar och peppar varandra på gammalt och nytt, sjunger igenom och lär oss ny repertoar med mera. Allt för att underlätta kommande läsårs arbete.
  • Presentation en del nytt notmaterial
  • Vi delar med oss av noter som vi själva använder och tycker är bra. Till exempel vuxenkör, barnkör, lovsångsarrangemang med mera. Ta gärna med några kopior på det du har med så kan vi provsjunga den tillsammans.
  • Samtal om att leda musikverksamhet inom EFS där vi kan dela erfarenheter och tips på olika aktiviteter. Du kanske har något bra barnkörtips eller rytmikövning du vill dela med dig av?
  • Röstvård. Ni som var med på förra årets träff kommer ihåg att vi hade en timmes röstvård med Anna Duveskog där vi fick prova på att fonera. Ta med rören som ni fick förra gången så har vi en snabb repris på det vi fick lära oss sist. Ni som inte var med får låna rör på plats.
 
Anmäl dig senast 30 augusti.

Kontakt: Stina Bohlin, musikkonsulent EFS Västerbotten


Vänligen välj en biljett i listan nedan:
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva verksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från vår verksamhet på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...