Webinar: Få bedre lyd i dine produktioner – Native Instruments

Af Scandinavian Photo

Online event link: Click here
Kontakt arrangøren

Velkommen til et live webinar med Native Instruments. Lær hvordan du nemt kan skabe musik og lydeffekter, der løfter dine produktioner til det næste niveau.


Er du interesseret i at skabe musik, eller kan du bare lide lyd i almindelighed? Så er dette webinar lige noget for dig.

Produktspecialist Jimmy Monell vil præsentere Native Instruments' serie af musikproduktionsprodukter med fokus på Komplete Kontrol MIDI-keyboards og Maschine-controllere samt Komplete 13-software. Han vil fortælle om den unikke integration mellem software og hardware, som Native Instruments produkter tilbyder, og hvordan disse værktøjer nemt kan hjælpe dig med at skabe musik og lydeffekter af højeste kvalitet.

Hvornår? Torsdag 19 maj, kl. 11:00
Hvor? Digitalt via Zoom
Sprog? Svensk

Du har mulighed for at stille Jimmy alle dine spørgsmål live. Webinaret er gratis og gennemføres i samarbejde med Native Instruments. Vi optager webinaret, og du, der har tilmeldt dig, vil modtage et link via e-mail bagefter, hvor du kan se det igen.

Velkommen


Om Native Instruments
Native Instruments er en førende producent af både hardware og software til computerbaseret lydproduktion og DJ's. De har til formål at udvikle innovative, fuldt integrerede løsninger til alle musikstilarter og niveauer. Hos Native Instruments finder du MIDI-keyboards, DJ-controllere og forskellige typer samplere og grooveboxes, der åbner nye, kreative muligheder for både professionelle og amatører.

Om Jimmy Monell
Jimmy er en musikproducer med omkring 20 års erfaring med studiearbejde. Han har gjort alt fra at drive et musikstudie, producere, mixe og mastering af musik til at turnere med bands og arbejde i musikbranchen. Når han ikke repræsenterer Native Instruments i sit daglige arbejde, skaber han elektronisk musik i sit veludstyrede hjemmestudie.


Indlæser...