Webinar: Finn riktig sound til lyd- og videoproduksjonene dine – Native Instruments

Av Scandinavian Photo

Online event link: Click here
Kontakt arrangør

Velkommen til et direktesendt webinar med Native Instruments! Lær mer om hvordan du på en enkel måte kan lage musikk og lydeffekter som tar produksjonene dine til et nytt nivå.


Er du interessert i å lage musikk, eller synes du bare lyd i seg selv er morsomt? I så fall er dette webinaret for deg!

Produktspesialist Jimmy Monell vil presentere Native Instruments utvalg av produkter for musikkproduksjon, med fokus på Komplete Kontrol MIDI-keyboard og Maschine-kontrollere sammen med Komplete 13-programvare. Han vil snakke om den unike integrasjonen mellom programvare og maskinvare som Native Instruments-produkter gir, og hvordan disse verktøyene enkelt kan hjelpe deg med å lage musikk og lydeffekter av høyeste kvalitet.

Når? Torsdag 19. maj, kl. 11:00
Hvor? Digitalt via Zoom
Språk? Svensk

Du får muligheten til å stille alle spørsmålene dine til Jimmy live. Webinaret er gratis og gjennomføres i samarbeid med Native Instruments. Vi kommer til å ta opp webinaret, slik at du som har registrert deg vil motta en lenke etterpå via e-post der du kan se det på nytt.

Hjertelig velkommen!


Om Native Instruments
Native Instruments er en ledende produsent av både maskinvare og programvare for databasert lydproduksjon og DJ-er. De har som mål å utvikle innovative, fullt integrerte løsninger for alle musikkstiler og nivåer. Hos oss finner du Native Instruments MIDI-keyboard, DJ-kontrollere og forskjellige typer samplere og grooveboxes som åpner opp nye, kreative muligheter for både profesjonelle og amatører.

Om Jimmy Monell
Jimmy er en musikkprodusent med omtrent 20 års studioerfaring. Han har gjort alt fra å drive et musikkstudio, produsere, mikse og mastre musikk, til å turnere med band og jobbe i en musikkbutikk. Når han ikke representerer Native Instruments i sitt daglige arbeid, lager han elektronisk musikk i sitt velutstyrte hjemmestudio.


Laster...