Björnkälen Scoutläger Upptäckarbyn 2022

Av EFS Västerbotten, Salt Västerbotten, Sensus

Scoutlägret 2022 med temat HOPP 
hålls på EFS lägerplats i Björnkälen, Tavelsjö, cirka 5 mil nordväst om Umeå. Gården ligger mitt i skogen vid Furunässjön och ägs av Holmen Skog AB. Det finns ingen el på området och dricksvattnet hämtas från en kallkälla. 

Du och din patrull kommer tillsammans med era ledare och sätter upp tält, bygger spisar, bord, äter, badar, tävlar, har lägerbål, lär känna Jesus och mycket annat trevligt. Lägret delas i år in i Upptäckarscoutby och Familjeby.

Upptäckarscoutby för scouter, födda 2012 eller äldre, med ledare.
Datum: 30 juni - 3 juli
Utrustning: Senast en vecka före lägret får du info hem i brevlådan. Se även på hemsidan.
Lägeravgift: 820 kr (1 ledare/patrull åker gratis.)
Anmälan senast 8 maj!

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Erika Löfroth erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Behov av stöd
EFS och Salt Västerbottens mål är att alla som vill ska kunna delta på våra arrangemang. Du kan meddela eventuella behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov. Det går även bra att ringa eller skicka e-post till arrangemangets kontaktperson direkt.


*
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?

*

*
*
*
Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...