Björnkälen Scoutläger Familjebyn 2022

Av EFS Västerbotten, Salt Västerbotten, Sensus

Scoutlägret har temat HOPP och hålls på EFS lägerplats i Björnkälen, Tavelsjö, cirka 5 mil nordväst om Umeå, väg 364. Gården ligger mitt i skogen vid Furunässjön och ägs av Holmen Skog AB. Det finns ingen el på området och dricksvattnet hämtas från en kallkälla. 

Familjebyn är för vuxna och barn/barnbarn tillsammans (barn = födda 2012 eller yngre). De har eget program och finns med vid stora lägrets lägerbål, gudstjänster mm. När familjebyns deltagare kommer finns redan en spis och ett bord uppsatt, sedan hjälps man åt att bygga det man behöver. Din familj är din patrull och patrullerna delas in i olika matlag. Man bor i tält eller sover hemma, lagar mat, badar, leker, äter, lär känna Jesus och mycket annat trevligt. 

Datum: 30 juni - 3 juli
Ålder: Alla åldrar
Kostnad: Torsdag – söndag: Barn 0-4 år = gratis, 5-8 år 410 kr, 9-10 år och vuxna 820 kr. Familjepris max 1900kr. Fredag – söndag: Barn 0-4 år = gratis, 5-8 år = 350 kr, 9-10 år och vuxna 700 kr. Familjepris max 1700 kr. 
Anmälan senast 22 maj!


Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Erika Löfroth erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Behov av stöd
EFS och Salt Västerbottens mål är att alla som vill ska kunna delta på våra arrangemang. Du kan meddela eventuella behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov. Det går även bra att ringa eller skicka e-post till vår scoutkonsulent maria.w.persson@efsvasterbotten.se 072-722 39 52.
*
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
Denna information är nödvändig för att ditt deltagande ska bli bidragsgrundande.
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Västerbotten att ordna läger! Bra va?

*
*
*

* Skriv samma på alla dina familjemedlemmar
Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...