All Star Week 2022

Av All Star Mission

Lokal:
Pingstkyrkan Jönköping
Adress:
Lagermansgatan 1
Jönköping
Se i Google Maps
Kontakta arrangören
Vad kul att du vill anmäla dig till All Star Week 2022. Fyll i uppgifterna nedan så är du snart anmäld. När du har skickat in din anmälan kommer ett bekräftelsemail till både deltagare och målsman. Det kan ibland hamna i skräpposten så kolla där om du inte har fått mailet i inkorgen.

Varmt välkommen på All Star Week!
Vänligen välj en biljett i listan nedan:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Fyll i här om du har några önskemål som du vill skicka med eller om det är något som är bra för oss att veta.

*
*

*
*
*
*
*

Härmed bekräftar jag att jag har läst igenom informationen både på hemsidan för All Star Week men också på den här sidan och accepterar härmed de villkor och kostnader som gäller för min anmälan.

Genom din anmälan godkänner du foto- och filmpolicyn, d.v.s. att de bilder och filmklipp som tas under lägret får användas i All Star Missions kanaler. Om du har andra önskemål ber vi dig uppge det under Övrig information.

Genom din anmälan blir du kostnadsfritt medlem och bekräftar också ditt medlemskap i All Star Week under 2022 vilket gör att All Star Mission kan söka statliga bidrag, genom Sport for Life, för ditt deltagande på lägret.

Genom att klicka i knappen ger du samtycke till att de personuppgifter som du skickar in lagras under tre år. Personuppgifterna används enbart i samband med arrangemanget och kommer därefter inom tre år att raderas. För systemhantering används den svenska webbtjänsten Memlin (Memlin AB) som agerar på uppdrag av oss som arrangör.

*
Slutligt belopp 0.00 kr
>> Se prisberäkning

Rabattkod?

Laddar...