Åre Sportlovsläger

Av Salt Sydsverige & Bilda

Välkommen med till Åre-lägret!

Priset för 2022 är inte satt ännu. Men tidigare år har priset för helpension och bussresa varit ca 4 500 kr. Liftkort och ev skidhyra tillkommer – för dig som är under 17 år hamnar liftkort på ca 1500-1700 kr.

För att bekräfta din plats på bussen behövs en inbetalning på 500 kr (betalas inte tillbaka vid eventuell avbokning). Du betalar in 500 kr via Swish 123 354 77 91 eller Bankgiro 5275-8786.

Skriv “Åre + deltagarens namn” ex. Åre Anders Andersson vid betalningen.

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Sydsverige att ordna läger! Bra va?
*
Denna information är nödvändig för att ditt medlemskap ska bli bidragsgrundande.

*
*
*


*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta Salt Sydsverige.

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta lägerchefen för Årelägret.

Laddar...