Livskraft Syd deltagare

Av EFS

Välkommen med på Livskraft Syd 21/22!

Här välkomnar vi dig som antingen är konfirmerad eller går i nian eller uppåt!

Priset för hela lägret är 1250:- (eller 1350:- efter 1 dec) men du får gärna söka bidrag båda i din hemförsamling och via kansliet. Du betalar in via Swish 123 354 77 91 eller Bankgiro 5275-8786.

Skriv “Livskraft + deltagarens namn” ex. Livskraft Anders Andersson vid betalningen.

Lägret arrangeras av Salt Sydsverige- barn och unga i EFS, Sundsgården Folkhögskola och Bilda.
*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
*
*
*
*
*
Medlemskapet är helt gratis och kräver inget engagemang av dig. Men du är med och möjliggör för Salt Sydsverige att ordna läger! Bra va?
*
Denna information är nödvändig för att ditt medlemskap ska bli bidragsgrundande.

*
*
*

*
Att vara samtalsledare innebär att samtalsleda en grupp när det är dags för smågruppssamlingar. Vi kommer ge dig info och tips och tricks för att du i så fall ska kunna göra detta så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta Salt Sydsverige.

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta lägerchefen Nathalie Bencic för Livskraft Syd (nathalie.bencic@efs.nu).

Laddar...