Livskraft Syd ledare

Av EFS

Välkommen med som ledare på Livskraft Syd!

När du har blivit tillfrågad av någon ansvarig att vara med på lägret så anmäler du dig här nedan. Har du inte blivit tillfrågad men önskar att vara med så går det bra att kontakta Saltkoordinator Nathalie Bencic, nathalie.bencic@efs.nu, så samtalar vi vidare.

Att vara med som ledare är gratis- eftersom vi vill visa på vår uppskattning över att du investerar i nästa generation! Om du vill och har möjlighet får du dock gärna swisha valfri summa till Saltsydsverige för att täcka upp för en del av mat/boende-kostnader. TACK!

Salt Sydsverige swish 123 354 77 91

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
*
*
*
*

*
*

*
*
Det går ofta att vara smågruppsledare även om man också är med i andra team.
* Ledardagen börjar 27e eftermiddag och lägret slutar den 1e strax efter lunch.
*
Medlemskapet är helt gratis, och kräver inget engagemang av dig. Men det hjälper oss att finansiera livskraft!

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta oss.

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta Saltkoordinator Nathalie Bencic/ Livskraft Syd.

Laddar...