Höstlovsläger 2021

Av Salt Sydsverige i samarbete med Bilda

Välkommen med på Höstlovsläger 5-7 november på Åhusgården!

Lägret är för dig som går i 9:an och uppåt och är ett tillfälle att få många goa stunder med Jesus och med varandra genom att bland annat dela gemenskap, lyssna till undervisning, gå på valbara seminarier och vara med på aktiviteter.

Höstlovslägret kostar 990:-. Om du vill gå med som Saltmedlem (kostnadsfritt) så klickar du i rutan i anmälan och lägret kostar istället 890:-.

(Du som konfades i somras får ett specialpris när du anmäler dig till både återträffen + Höstlovslägret samtidigt- läs mer i mailet från konfakoordinatorn.)

Sista anmälningsdag är 24 okt.

Betalning för lägret sker antingen genom Swish 123 354 77 91 eller Bankgiro 5275-8786. Skriv “Höstlov + deltagarens namn” ex. Höstlov Anders Andersson. Betala i samband med att du anmäler dig.

Tveka inte att söka bidrag!
Kontakta expeditionen om du har frågor eller vill söka bidrag: 0451-388070 eller info@efssyd.org. Det går även att kolla med sin hemförsamling om de vill ge dig bidrag för att åka till lägret.

Efter att du har kollat med både din hemförsamling + kansliet går det att söka ytterligare bidrag via Salt riks, läs mer via länken: https://salt.efs.nu/riks/sok-pengar/saltfondenlaeger/

*
*
* 10 siffor (med de fyra sista) = ex. 920515-1111. Viktigt för att ni ska kunna få 100 kr rabatt om ni blir medlemmar i Salt.
*
*
*
*
*
*
*

*
Medlemskapet är helt gratis, och kräver inget engagemang av dig. Men det hjälper oss att finansiera Höstlovslägret.
*
Denna information är nödvändig för att ditt medlemskap ska bli bidragsgrundande.
*
Laddar...