Konfirmandläger Solvik 2022

Av EFS och Salt Västerbotten

Konfirmandlägren är alltid fulla av liv. Det är veckor med lek och allvar, nya vänner, frågor om Gud och om livet. Samlingar i kapellet ger puls, kramringar ger värme och sångerna blir soundtrack till minnet av en speciell sommar. 

Mer information, till exempel viktiga datum och deltagaravgift, hittar du på EFS Västerbottens hemsida: https://efsvasterbotten.se/konfirmation/

Frågor?

Kontakta Erika Löfroth

0910-125 10

erika.lofroth@efsvasterbotten.se

Konfirmanden

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
*
*

Vårdnadshavare

*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...