Konfirmandläger Klippen - Strömbäck läger 2, 2022

Av EFS och Salt Västerbotten

Konfirmandlägren är alltid fulla av liv. Det är veckor med lek och allvar, nya vänner, frågor om Gud och om livet. Samlingar i kapellet ger puls, kramringar ger värme och sångerna blir soundtrack till minnet av en speciell sommar. 

Mer information, till exempel viktiga datum och deltagaravgift, hittar du på EFS Västerbottens hemsida: https://efsvasterbotten.se/konfirmation/

Frågor?
Kontakta Magdalena Sandberg
090-12 58 22
magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se
Platser finns

Konfirmanden

*
*
* 12 siffror med bindestreck innan de fyra sista
*
*
*

Vårdnadshavare

*
*
*

Meddela oss här eller direkt till kontaktpersonen om det är något särskilt vi behöver veta om dig för att göra lägerupplevelsen så bra som möjligt.

*

Personuppgifter:
För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och ledare. 
De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering:
Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Laddar...