Måndagar - Vattengympa i lilla bassängen

Av Reumatikerföreningen Stockholm

Lokal:
Beckomberga simhall
Adress:
Söderberga allé 80
168 62 Bromma
Se i Google Maps
FULLT! Denna grupp är fullbokad. Du kan fortfarande skriva upp dig på reservlistan.


Nu kan vi äntligen starta upp badgrupperna i Beckomberga simhall igen!

Anmälan görs i detta formulär som öppnar den 2 augusti kl. 9.00 för alla medlemmar, vi tar inte emot anmälningar innan dess. Har du varit med tidigare måste du anmäla dig på nytt. Grupperna har begränsat antal platser så det är först till kvarn. Får du inte en fast plats kan du välja om du vill stå på reservlistan. Att stå på reservlistan innebär att du kan få en fast plats eller delta vid enstaka tillfällen om någon hoppar av eller får förhinder.

Denna anmälan gäller vattengympa i lilla bassängen på måndagar kl. 8.00-8.30 med start 23/8 och håller på 20 gånger under höstterminen fram till 3/1.

Fast plats
20 tillfällen med start v. 34. Avgift: 600 kronor.
Obs! Du kan inte få en fast plats i flera av föreningens badgrupper.

Reservplats
Vi kommer ha en reservlista för att möjliggöra att så många som vill kan få delta. Det finns två typer av reservplatser:
-         Att delta vid enstaka tillfällen vid förhinder för någon med fast plats. Sker på kort varsel. Avgift: 30 kronor per gång.
-         Att få en fast plats vid avhopp från någon med fast plats. Avgift: 30 kronor gånger antalet tillfällen kvar av terminen.

Stöter du på problem eller har frågor kan du kontakta kansliet på 08-462 99 25 eller info@reumasthlm.se

Vänligen välj en biljett i listan nedan:
*
*
*
*
*
*
Notera att du kan önska en fast plats ovan och samtidigt stå på reservlistan om du inte skulle bli tilldelad en fast plats. Du kan även välja att enbart stå på reservlistan om du inte vill binda upp dig och delta hela terminen från start.
Fyll gärna i redan nu om det är något datum du i förväg vet att du inte kan delta. Det möjliggör att vi i förväg kan erbjuda en plats det datumet till någon på reservlistan.
*
*
Laddar...