Light Sydsverige

Av Salt Sydsverige i samarbete med Bilda

Light arrangeras av Salt Sydsverige och är ett toppenläger för dig i årskurs 6-8. Vi får några dagar med möjligheter att lära känna roliga ledare, nya och bra kompisar och Jesus förstås! Vi håller till på Solvik som ligger ett stenkast från EFS-gården i Åsljunga och Åsljungasjön. Skogen har vi också alldeles runt knuten!

Vi ber om extra överseende med hur många deltagare vi har möjlighet att ta med oss denna sommar. Vi uppdaterar allt eftersom ny information kommer till vår kännedom men hoppas och tror på att vi kan ha ett härligt Sommarsalt tillsammans i augusti.

Betalning gör i juli när vi vet mer om läget- info kommer då på mail så ange en mail som kollas av även under sommarveckorna.
*
*
*
*
* Adress till deltagaren önskas för att lätt kunna göra dem till Salt-medlemmar (vi frågar först när vi möts på lägret).
*
*
*
Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier. Detta för att kunna visa vad som händer i regionen samt framåt göra reklam för kommande läger. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?
*
*
GDPR: För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
Laddar...