Digitalt event: Adventure and Wildlife – Lucia Griggi

Av Scandinavian Photo

Online event link: Click here
Kontakt arrangør

Velkommen til et digitalt event med naturfotograf og Canon-ambassadør Lucia Griggi! La deg inspirere av fantastiske eventyrbilder fra steder rundt om i verden og ta del i Lucias reise til å jobbe som profesjonell fotograf.


Eventet er gratis og holdes i samarbeid med Canon.

Under eventet vil Lucia snakke om sin karriere som fotograf og gi deg et innblikk i hennes utfordringer som ekspedisjonsfotograf på forskjellige steder rundt om i verden. Hun vil fortelle deg om hvilket utstyr hun bruker for å ta bildene sine, og hvordan det egentlig er å tilbringe over 200 dager i felten på kalde og avsidesliggende destinasjoner, borte fra familie og venner. Lucia deler også sine erfaringer om hvordan hun som selvlært fotograf har utviklet seg til profesjonell fotograf, og hvordan hun har overvunnet vanskeligheter underveis.

Når? Torsdag 29. april, kl. 18:00
Hvordan? Følg lenken, sett en påminnelse og abonner på kanalen vår!
Språk? Engelsk

Lucia vil være til stede i livechatten under eventet, hvor du har mulighet til å få svar på alle spørsmålene dine.

Hjertelig velkommen!


Om Lucia Griggi
Lucia er en ekspedisjons-, reise- og villmarksfotograf og vinner av National Geographic Traveler Prize. Hun spesialiserer seg på polarområder, inkludert undervanns- og flyfoto. Med forkjærlighet for surfing og en drøm om å se verden, begynte Lucia sin fotograferingsreise ved å fange farlige bølger på kamera. Selv om de nyeste stedene i våre polarområder oppfyller hennes lidenskap for eventyr, har vann alltid vært et konsistent tema i arbeidet til den britisk-italienske fotografen.


Laster...