Digitalt event: Adventure and Wildlife – Lucia Griggi

Av Scandinavian Photo

Länk till online-event: Klicka här
Kontakta arrangören

Välkommen på ett digitalt event med vildmarksfotografen och Canon-ambassadören Lucia Griggi! Inspireras av fantastiska äventyrsbilder från platser runt om i världen och ta del av Lucias resa till att jobba som professionell fotograf.


Eventet är kostnadsfritt och genomförs i samarbete med Canon.

Under eventet kommer Lucia att berätta om sin karriär som fotograf och ge dig en inblick i sina utmaningar som expeditionsfotograf på olika platser runt om i världen. Hon kommer att berätta om vilken utrustning hon använder för att fånga sina bilder, och hur det egentligen är att tillbringa över 200 dagar ute i fält på kalla och avlägsna destinationer, iväg från familj och vänner. Lucia delar även med sig av sina erfarenheter kring hur hon som självlärd fotograf har utvecklats till att bli en professionell fotograf, och hur hon har övervunnit svårigheter längs vägen. 

När? Torsdag 29 april, klockan 18:00
Hur? Följ länken, sätt en påminnelse och prenumerera på vår kanal!
Språk? Engelska

Lucia kommer att finnas med i livechatten under eventet, där du har möjlighet att få svar på alla dina frågor.

Varmt välkommen!


Om Lucia Griggi
Lucia är en expeditions-, rese- och vildmarksfotograf och vinnare av National Geographic Traveler-priset. Hon specialiserar sig på polarområden, inklusive undervattens- och flygfotografering. Med en kärlek till surfing och en dröm om att se världen, började Lucia sin fotograferingsresa med att fånga farliga vågor på bild. Även om de senaste platserna i våra polära områden uppfyller hennes passion för äventyr, har vatten alltid varit ett genomgående tema i den brittisk-italienska fotografens arbete.


Laddar...