Digitalt event: Upplev naturens magi – Niklas Virsen

Av Scandinavian Photo

Länk till online-event: Klicka här
Kontakta arrangören

Välkommen på ett digitalt event med naturfotografen Niklas Virsen! Lär dig mer om naturfoto och Alpha-systemet, och inspireras av Niklas magiska naturbilder.


Eventet är kostnadsfritt och genomförs i samarbete med Sony.

Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för Niklas Virsen som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett Niklas chansen att lära sig sin nya Sonyutrustning med alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.

Under eventet delar Niklas med sig av sina erfarenheter med Alpha-systemet och kameran Sony A7R IV. Han kommer att visa vilka objektiv han fotar med och berätta om sina tankar kring att fånga naturbilden i fält. Du får ta del av nytagna bilder med närområdeskoppling i den svenska naturen, men också bilder från mer långväga naturdestinationer och äventyrsresor. Dessutom bjuder Niklas på tips och råd kring hur du kan bli en bättre naturfotograf genom att vara kreativ ute i fält och arbeta med låga vinklar och ljus. 

När? Onsdag 21 april, klockan 16:00
Hur? Följ länken, sätt en påminnelse och prenumerera på vår kanal!
Språk? Svenska

Niklas kommer att finnas med i livechatten under eventet, där du har möjlighet att ställa alla dina frågor.

Varmt välkommen!


Om Niklas Virsen
Niklas älskar naturfotografering och natur, och det är något som han aldrig skulle kunna leva utan. Han brinner även för att skräddarsy fantastiska fotoresor och lära ut naturfotografering i både det lilla och det stora. Niklas arbetar som professionell naturfotograf och är medlem i svenska Naturfotograferna/N. Han driver företaget Fröstad Naturfoto med fokus på fotoresor, workshops och kurser. Under sina år som naturfotograf har han funnit flera titlar i internationella fototävlingar, nu senast Asferico 2020 i kategorin "Man & Nature".

Han har hela världen som sitt arbetsfält där han fotograferar och filmar världens natur, alltid med ett fokus på ekoturism. Niklas strävar hela tiden mot att bli en bättre naturfotograf och på det sättet berätta om hotade naturmiljöer, fåglar och djur. 


Laddar...