Blåsarlägret 2021

Av EFS

Blåsarläger är ett läger som Salt Sydsverige anordnar för alla spelglada från 10 år och uppåt. Större delen av dagen är man i sin orkester. Det finns två olika orkestrar med olika svårighetsgrad. Under en vecka övar vi in ett antal låtar som vi sen framför i en avslutningskonsert. Lägret äger rum på Glimåkra folkhögskola, från söndagen den 25 juli till fredag den 30 juli.

Dagen inleds med en bibelstund och sen är det full fart i orkestrarna. Efter lunch är det fritid och då finns det möjlighet att välja en sportaktivitet, att åka till Trollabadet eller att bara ta det lugnt. På kvällarna har vi kvällssamlingar med olika aktiviteter som frågesport, talangjakt och lägerfest. Kvällarna avslutas med andakt och musikcafé innan taptot ljuder kring lägerområdet.

Lägret avslutas med konsert i pampiga Glimåkra kyrka den 30 juli.

Kostnad för lägret:
Deltagare under 25 år: 2590 kr
Deltagare över 25 år: 3099

Kontakta Saltkoordinator på 070 338 80 64 om du har frågor eller vill söka bidrag. Då vi än inte vet exakt hur restriktionerna kommer se ut i juli så vet vi i dagsläget inte hur många maxdeltagare vi tar emot vilket vi ber er ha överseende med. Vi uppdaterar efter hand som vi vet mer. Betalningen kommer ske i maj och då kommer mer uppgifter kring detta via mail.


*
*
*
*
* Adress till deltagaren önskas för att lätt kunna göra dem till Salt-medlemmar (vi frågar först när vi möts på lägret).
*
*
*
*
*
Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier. Detta för att kunna visa vad som händer i regionen samt framåt göra reklam för kommande läger. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?
*
GDPR: För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
Laddar...