Sommarläger på Höllviksstrand 2021

Av EFS

Lokal:
EFS Höllviksstrand
Se i Google Maps
Sommarläger med ledarskola arrangeras av EFS Höllvikstrand söder om Malmö. Gården ligger vackert alldeles vi havet. Lägret äger rum just efter skolorna har slutat för sommaren och det är ett perfekt sätt att fira in sommarlovet!

Våra huvudledare har erfarenhet av att leda barn inom kyrkans verksamhet. De ser till att barnen känner sig trygga. Lägret är alltid Jesusfokuserat och undervisningen är lätt för barnen att ta till sig och som brukar vara fullt med utmaningar. Vi brukar också ta med några yngre ledare, dels för att de ska lära mer men även för att barnen brukar älska dessa yngre ledare!

Lägret riktar sig till barn och ungdomar från 9 år. Från det år man fyller 15 år finns också möjligheten att delta i Ledarskolan.
Sommarläger har en egen hemsida där man kan läsa mer: https://sommarlager.hollviksstrand.se/ 

I nuläget vet vi inte hur restriktionerna ser ut i sommar så vi ber om överseende med att vi kommer bestämma maxantal efter hand. Tack på förhand!

Pris:
1000 kr / barn

Mer info om inbetalning skickas ut efter anmälan.
*
*
*
*
*
* Adress till barnen önskas för att lätt kunna göra dem till Salt-medlemmar (vi frågar först när vi möts på lägret).
*
*
Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier. Detta för att kunna visa vad som händer i regionen samt framåt göra reklam för kommande läger. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?
*
*
GDPR: För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
Laddar...