Webbinarium: Rehabilitering efter cancerbehandling

Av Cancerfonden och Bröstcancerförbundet

Kontakta arrangören

”Lika olika överallt?”

Rehabilitering efter en cancerbehandling gör skillnad. Och behovet är stort. Av de över 100 000 kvinnor i Sverige som har eller har haft bröstcancer drabbas uppskattningsvis hälften av komplikationer efter behandlingen. Men skillnaderna i vilken rehabilitering som erbjuds ser olika ut i landet.

Välkommen till ett webbinarium där Cancerfonden och Bröstcancerförbundet presenterar rapporten “Lika olika överallt – En kartläggning av tillgängligheten till rehabilitering för bröstcancerpatienter” och de förslag vi bedömer kan lägga en grund för att förbättra cancervården i framtiden.


Webbinariet sänds den 27 april kl 08:30-09:30. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.  

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Du får också gärna dela inbjudan med personer i ditt nätverk som du tror kan ha intresse av att delta, dela då denna länk: https://new.memlin.com/view/605b5011dff5e9

Vi ser fram emot en kunskapshöjande morgon och att sätta ljuset på en fråga som kan göra stor skillnad för alla dem som idag och i framtiden drabbas av cancer.

Väl mött!

Cancerfonden och Bröstcancerförbundet

Ulrika Årehed Kågström, Generalsekreterare Cancerfonden
Susanne Dieroff Hay, ordförande Bröstcancerförbundet

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...