Live Webinar: Sony FX3 Demo – Philip Bloom

Av Scandinavian Photo

Kontakta arrangören

Häng med på ett livesänt webinar om nya Sony FX3 med Philip Bloom! Ta chansen att få en demonstration av den nya videokameran och få svar på alla dina frågor – helt kostnadsfritt. Registrera dig här!


Under detta livesända webinar kommer Sonys ambassadör Philip Bloom att ge dig en grundlig genomgång av nya Sony FX3. Philip har arbetat mycket med kameror från Sonys Cinema Line och under eventet kommer han bland annat att gå igenom kamerans nya funktioner, ingångar och inställningar, samt belysa skillnaderna mellan nya FX3 och Sonys tidigare kameror.

När? Fredag 26 februari, klockan 16:00–17:30
Var? Digitalt via Zoom!
Hur? Registrera dig i formuläret nedan.

Webinaret genomförs på engelska.

Under livesändningen har du möjlighet att ställa alla dina frågor om kameran till Philip.

Varmt välkommen!


Om Philip Bloom
Philip Bloom är en världsberömd filmskapare som under de senaste tio åren av sin 30-åriga karriär har specialiserat sig på att skapa fantastiska cinematiska bilder, oavsett vilken kamera han använder. I nuläget använder Philip kameror som bland annat Sony FX9, Kinefinity MAVO LF, Sony A7 III, och han har erfarenhet av nästan alla professionella kameror på marknaden.

Philip har blivit känd för sina djupgående recensioner av olika kameror, som har hjälpt många människor i det stora beslutet att köpa en kamera. Hans YouTube-kanal har över 200 000 prenumeranter och han har arbetat för stora brittiska företag såsom BBC, ITV, C4 och Sky, samt flertalet produktionsföretag världen runt såsom CNN, CBS, Discovery, FOX och NBC. 

Nyhet! Sony FX3
Sony lanserar det senaste i sin professionella serie Cinema Line – Sony FX3, som kombinerar det bästa ur Alpha- och FX-serien. Det är en professionell kamera med god ergonomi, fullformatssensor, imponerade videoegenskaper och framför allt ett kompakt format. Sony FX3 är den kompakta kameran som ger dig möjligheten att ta ett stort steg in i Cinema Line. 

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...