Re:store omgång 2

Av EFS

Kontakta arrangören

Re:store


Re:store är en satsning som vill fokusera på att vara förening i och efter pandemin. Covid-19 har för många ändrat förutsättningarna för hur vi är förening. När vi inte kan mötas som vanligt händer mycket med oss som individer och som grupp. Det kan vara en omskakande process där det är lätt att tappa riktning och syfte. En del kanske känner sig vilse och lite ensamma.
Vi önskar att alla föreningar ska känna en glädje och längtan inför den dag vi får samlas till gudstjänst och möten igen.
Efter Re:store hoppas vi att varje förening lämnar träffarna med nya lärdomar och konkreta planer och förhoppningar för framtiden.

HUR
Genom tre gruppträffar via Google meet bjuder vi in er som förening till en arbetsprocess där ni får arbeta med frågor kring er identitet och riktning utifrån rådande omständigheter. Kanske har pandemin öppnat nya dörrar och möjligheter? Kanske är en nystart på gång snarare än en återgång. Vad gör Gud i denna tid?
Syftet är att bygga upp och lyfta varandra för att hitta hopp och riktning framåt.
VEM
Re:store är tänkt för grupper om 4-8 personer där ni får arbeta tillsammans. Ni får gärna representera olika grupper i er förening. Kanske är någon en representant från styrelsen, en annan anställd eller en medlem som brinner för ert sammanhang. Viktigt att notera är att Re:store bygger på aktivt deltagande där arbetet görs i respektive sammanhang. Då varje träff bygger på lärdomar från föregående är det också viktigt att jobba med förankring och kontinuitet i arbetsgruppen - särskilt om olika personer deltar vid olika träffar.

UPPLÄGG
Varje träff börjar med en gemensam samling som leds via Google meet för att därefter fortsätta i respektive lokal arbetsgrupp med hjälp av samtalsfrågor och uppgifter.

8 april, 18.00-21.00
Första träffen fokuserar på återblick och reflektion - Vad har hänt 2020? Var befinner vi oss nu?

22 april, 18.00-21.00
Andra träffen fokuserar på den stora visionen - Vad vill Gud för vårt sammanhang? Vad längtar vi efter?

29 april, 18.00-21.00
Tredje träffen fokuserar på HUR. Här vill vi bli konkreta och arbeta med sätt som tar oss framåt. Vad kan vi konkret göra för att närma oss den vision och kallelse vi står i.

Hoppas att vi ses!
Anmäl er nedan!

OBS! Sista anmälningsdag är 31 mars 2021

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...