Föräldrafritt 2021 Sydsverige

Av EFS

Lägret äger rum på EFS-gården i Åsljunga och är flyttat till 14-15 augusti 2021. Läger börjar lördag förmiddag men vill man finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll från 17:30 - dock är det ingen gemensam aktivitet.

För frågor gällande innehåll eller gården är man välkommen att kontakta Helen Nilsson på EFS-gården Åsljunga på telefon 0435 46 00 54.

Priser:
Vuxen 795 kr
Barn 7-11 år 420 kr
Barn 5-6 år 320 kr

Priset som tillkommer för fredagen är 160 kr för vuxna och 85 kr för barn vilket inkluderar kvällsmat, frukost och övernattning. Detta meddelar man då i anmälan.

Kontakta expeditionen och vik. Salt koordinator Nathalie Bencic om du har frågor och det är också där man söker bidrag: 070 – 338 80 64 eller nathalie.bencic@efs.nu

Inbetalning sker via Salts bankgiro 5275-8786 eller swish 123 354 77 91. Märk "Föräldrafritt namn på vuxen".

Lägret är ett samarbete mellan EFS-gården Åsljunga, Salt Sydsverige, EFS Sydsverige och Bilda.
*
*
*
*
Om det är någon mer vuxen som tillhör sällskapet så fyller ni i för- och efternamn på den personen här. Tänk på att vi utgår från att sällskap kan sova tillsammans.
* Ni måste anmäla minst ett barn till sällskapet. Har ni flera barn anmäler ni dem i tur och ordning här nedanför.
* Adress till barnen önskas för att lätt kunna göra dem till Salt-medlemmar (vi frågar först när vi möts på lägret). Om alla barn bor på samma adress kan ni i de övriga adress- fälten i så fall bara skriva "som ovan".
* Är det någon i sällskapet som har allergier/ specialkost? Var tydlig med hur många och vad.
För den som önskar finns möjligheten att komma redan på fredag kväll från 17:30. Priset som tillkommer är då 160 kr för vuxna och 85 kr för barn vilket inkluderar kvällsmat, frukost och övernattning. Detta behöver i så fall meddelas nu i anmälan.
*
Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier. Detta för att kunna visa vad som händer i regionen samt framåt göra reklam för kommande läger. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?
*
GDPR: För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
Har du blivit ombedd att vara med som ledare klickar du i här.
Laddar...