Lokal:
Online. Länk kommer senare.
Kontakta arrangören

En digital gala för äkta superhjältinnor

8 mars 2021, kl 20.00Verklighetens äkta superhjältar får sällan priser. De är många, de är viktiga och de är ofta osynliga. Men deras insatser i vardagen är avgörande och förändrar livet för många medmänniskor. Vi vill hylla dem med en gala.

Not all heroes wear capes – en digital gala

Den 8 mars 2021, på internationella kvinnodagen, anordnar From One To Another galan Not all heroes wear capes. Målet är att hylla kvinnor som lyfter och banar vägen för andra kvinnor, men också att säkra utbildning för hundratals flickor i Kenya.

Ni har via webben nominerat över femtio fantastiska kvinnor som lägger arbete och massor av engagemang för att lyfta och stötta andra. De som gör det där som krävs för medmänniskor som saknar möjligheter, kunskap, stöd och hopp. Av alla nomineringar har vår jury tagit ut fem finalister och en vinnare som vi vill lyfta fram särskilt på galan.

Genom galan samlar vi också in pengar till våra skolstipendiater i Kenya. Du som vill kan lyfta en medmänniska och på det sättet bygga en ljusare framtid för oss alla. För med kunskap bygger vi välstånd och ger makt som förändrar och förbättrar hela samhällen. Vi ger unga kvinnor kraft att själva råda över sitt öde, sin försörjning och sin familjebildning.

Not all heroes wear capes kommer att bli en sprakande digital gala med show, underhållning och överraskningar. Galan leds av Kristina Hagström-Ilievska, Frida Boisen och Tobias Karlsson och bjuder på framträdanden av bland andra Sahlene, Pa Modou Badjie och Chelsea Muco. Inte minst får du träffa 5 av Sveriges coolaste och modigaste kvinnor som du annars aldrig hade hört talas om.

Hur ser man galan?

Vår gala ser du online på dator, telefon eller surfplatta. Vi kommer sända den direkt på vår webb, men också på Youtube och Facebook. Man behöver ingen inloggning eller konto, utan det är bara att besöka någon av länkarna nedan. Tipsa gärna andra att vara med också!

 


Anmälan


Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...