Live Webinar: Sony FX6 Demo – Alister Chapman

Av Scandinavian Photo

Länk till online-event: Klicka här
Kontakta arrangören

Häng med på ett livesänt webinar om nya Sony FX6 med Alister Chapman! Ta chansen att få en demonstration av den nya videokameran och få svar på alla dina frågor – helt kostnadsfritt.


Sony har precis lanserat sin nya videokamera FX6, och fullbordar nu "Cinema Line" – en serie av nya videokameror för innehållsskapare, som samlar allt det bästa av vad Sony har att erbjuda inom bildkvalitet, teknik och passion i digital cine-teknik.

Under detta livesända webinar kommer Alister Chapman, Sonys produktexpert och ambassadör, att ge dig en grundlig genomgång av nya FX6. Alister har har jobbat mycket med den nya videokameran och har filmat i olika miljöer och väder. Han kommer bland annat att gå igenom kamerans nya funktioner, ingångar och inställningar, samt belysa skillnaderna mellan nya FX6 och Sonys tidigare kameror.

När? Fredag 20 november, klockan 14:00

Var? Digitalt via Zoom!

Hur? Ingen registrering – klicka på länken och häng med!

Webinaret genomförs på engelska.

Under livesändningen har du möjlighet att ställa alla dina frågor till både Alister och en produktexpert från oss på SP.

Varmt välkommen!


Om Alister Chapman
Alister Chapman är en brittisk filmfotograf och kameraman som har jobbat med allt från tv till stora Hollywoodproduktioner. Han är också en känd lärare när det kommer till kamerateknologi, filmteknik och produktionsmetoder.

Nyhet! Sony FX6
Tillsammans med VENICE och FX9 formar nu FX6 trilogin "Cinema Line", som kommer att leverera allra högsta cinekvalitet från bioduk till dokumentärfilm. FX6 kommer att kunna nå en bredare publik med samma teknik och look från de två andra kamerorna, men till en mer tilltalande prisbild.


Laddar...