Lokal:
Varbergs Stadshotell
Adress:
Kungsgatan 24
432 41 Varberg
Se i Google Maps
Kontakta arrangören

SÄLJSTART KVARTERET TÄRNAN

 
I Oskarsdal i Varberg bygger Etikhus det helt nya kvarteret Tärnan. Ett modernt kvarter med höga ambitioner om att skapa både hållbara bostadsrätter och en hållbar livsstil för de boende. I husen som byggs i trä med detaljer vi lagt extra mycket omtanke på finns 80 bostadsrätter och 7 stadsradhus.

Är du nyfiken på att veta mer om Tärnan? Då är du varmt välkommen på vår säljstart som kommer att ske på Varbergs Stadshotell tisdagen den 27:e oktober. Här kommer du få veta mer om kvarteret, planlösningar, inredningsval, arkitektens tankar och hur vi format kvarteret för ett nytt sätt att bo. Självklart finns möjlighet att ställa en massa frågor. 
 
Under säljstarten öppnar vi även upp för att ni kan göra en bokningsanmälan. Bokningsanmälan kommer att kunna göras till och med 2 november och säkrar din plats för turordningen till lägenheterna. 
 
Den guidade visningen är helt Covid19-anpassad och sker i mindre grupper. Endast förbokade sällskap. Anmäl er nedan.
 
PS. Om du inte har möjlighet att delta finns alltid möjlighet att efter den 27 oktober kontakta Fastighetsbyrån direkt för din bokningsanmälan eller för att boka ett möte. Kontaktuppgifter hittar du på länken här.

Här hittar du all information om bostäderna https://www.etikhus.se/tarnan/

Välkomna! 

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...