Livsväg 2020

Av EFS

Välkommen till Livsväg 2020 - en konferens för dig mellan 18-35!
Vi är så glada att du är med oss! I år är allt lite annorlunda, så även årets Livsväg. Därför mobiliserar vi nu konferensen och gör den tillgänglig online såväl som fysiskt!

Här hittar du två typer av anmälan till konferensen:

1. Delta fysiskt i Lötenkyrkan
För dig som vill anmäla dig till att vara på plats på konferensen i Lötenkyrkan i Uppsala. Vi följer hälsomyndighetens rekommendationer noggrant. I dagsläget är det fortfarande max 50 deltagare som gäller. När du anmäler dig för att delta på plats kommer du få en bekräftelse på om det finns plats på konferensen eller ej. Om du anmäler dig är det viktigt att du verkligen kommer, så att inga stolar står tomma i onödan. Om du får förhinder, hör genast av dig så att vi kan ge din plats till någon annan. I år är konferensanmälan gratis! Dessvärre går det inte att boka mat eller logi genom konferensen som tidigare år. - Först till kvarn gäller!

2. Delta Online! 
För dig som vill titta i grupp uppmuntrar dig att ta tillfället i akt och organisera din egen konferens! Antingen i din kyrka, unga-vuxna grupp, eller i ditt hem. Om du vill göra detta, så anmäl din grupp så att vi vet att ni är med oss!
 För Johannelundsstudenter hålls ett eget online-evenemang på Johannelund. Välj alternativet "Delta online" och skriv i "Johannelund" i fältet för grupp eller sammanhang. Om du är engagerad i konferensen ska du inte anmäla dig alls.
Självklart går det också bra att titta själv utan att anmäla sig, men du får ändå gärna anmäla att du är med - så underlättar det för oss att kunna inbjuda dig till framtida arrangemang.

All information du behöver för att följa konferensen finns på livsvag.efs.nu.

Vi ser fram emot årets livsvägskonferens med dig!


Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...