Demodag i Oslo – Panasonic Lumix S5

Av Scandinavian Photo

Adresse:
Møllergata 4
Oslo
Vis kart
Kontakt arrangør

Benytt muligheten til å få en demonstrasjon av Panasonics nye kamera Lumix S5! Test kameraet, still spørsmål, og få tips og råd fra Panasonics produktspesialist.


Panasonic har lansert sitt nye speilløse kamera Lumix S5, og du er hjertelig velkommen til en demodag hos oss! Du får muligheten til å gå gjennom kameraet, se alle de nye funksjonene og få tips og råd – helt kostnadsfritt.

Panasonics produktspesialist Martin Wallgren vil være på plass hos oss i butikken for å demonstrere det nye kameraet, gi presentasjoner og svare på alle dine spørsmål. For alles sikkerhet vil vi ha hånddesinfeksjonsmiddel og engangshansker tilgjengelig, og vi vil også rengjøre kameraet regelmessig hele dagen.

Når? Onsdag 23 september, 14:00 til 18:00
Hvor? Scandinavian Photo, Møllergata 4, Oslo
Hvordan? Drop in – kom når det passer deg!

Hjertelig velkommen!


Panasonic presenterer et nytt fullformatskamera i sin S-serie – Lumix S5. Som sine forgjengere Lumix S1 og S1R kombinerer den kraftige bilde- og videofunksjoner, men i en mer kompakt kamerakropp. Til tross for sin kompakte design har bilde- og filmkvaliteten ikke blitt påvirket, og med sine 24,2 megapiksler vil du oppnå fremragende resultater.


Laster...