Demodag i Malmö – Panasonic Lumix S5

Av Scandinavian Photo

Adress:
Östra Förstadsgatan 44
Malmö
Se i Google Maps
Kontakta arrangören

Ta chansen att få en demonstration av Panasonics nya kamera Lumix S5! Testa kameran, ställ alla dina frågor, och få tips och råd från Panasonics produktspecialist.


Panasonic har lanserat sin nya spegellösa kamera Lumix S5 och du är varmt välkommen på en demodag hos oss! Du får möjlighet att gå igenom kameran, se alla nya funktioner och få tips och råd – helt kostnadsfritt.

Panasonics produktspecialist Martin Wallgren kommer att vara på plats hos oss i butiken för att demonstrera den nya kameran, hålla i presentationer och svara på alla dina frågor. För allas säkerhet kommer vi att tillhandahålla handsprit och engångshandskar, och vi kommer även att rengöra kameran regelbundet under dagen.

När? Torsdag 10 september, klockan 14:00–17:00
Var? Scandinavian Photo, Östra Förstadsgatan 44, Malmö
Hur? Drop in – kom när det passar dig!

Varmt välkommen!


Panasonic presenterar en ny fullformatskamera i sin S-serie – Lumix S5. Likt sina föregångare Lumix S1 och S1R kombinerar den kraftfulla foto- och videoegenskaper, men i ett mer kompakt kamerahus. Trots den kompakta designen har foto- och filmkvaliteten inte påverkats, och med sina 24,2 megapixlar kommer du att uppnå enastående resultat.


Laddar...