Kvartersrådens administration och ekonomi

Av SKB

Lokal:
Digitalt möte via Teams
Joakim Wernersson, ekonomi- och finanschef SKB, och Maria Johem, controller SKB, bjuder nu in till en ny omgång med informations- och diskussionsmöten angående kvartersrådens hantering av kassa och penningflöden, administration m m. Denna gång för att få synpunkter på framtaget förslag till lösning.  

Digitala möten
På grund av den pågående pandemin kommer mötena att hållas digitalt via mötesverktyget Teams. Länken till Teams-mötet kommer att skickas ut till den mejladress du anger nedan i god tid innan mötet hålls. Genom att klicka på möteslänken kommer du att kunna delta i mötet, antingen via dator eller via telefon (genom att du ringer upp angivet telefonnummer).

Du kan välja mellan åtta olika mötestillfällen. Max antal deltagare per tillfälle är tio kvarter. (Anmälningsverktyget anger automatiskt när ett alternativ är fullbokat.) Det räcker med att anmäla 1 person per kvarter. Möjlighet finns sedan att nyttja möteslänken i Teams till flera personer inom samma kvarter om man så önskar. Välj mötestillfälle i rullmenyn nedan vid rubriken "Vänligen välj" och fyll i resten av uppgifterna innan du klickar på "Skicka in anmälan".

Mer information
Bakgrund till varför vi bjuder in till dessa möten samt förslag till lösning finns i den tidigare mötesinbjudan som skickades ut i juni 2020.

Sista anmälningsdatum är 24 augusti.

Välkommen!
Eventet är inte tillgängligt just nu, kontakta arrangören för ytterligare information.
Laddar...