Anmälan till årskonferensen 2022 i Helsingborg

Av EFS och Salt riks tillsammans med EFS i Sydsverige

Lokal:
Helsingborgs arena
Adress:
Mellersta Stenbocksgatan 14
254 37 Helsingborg
Se i Google Maps
Hej och välkommen till anmälan för EFS och Salts årskonferens i Helsingborg 2022!

Vill Du åter möta Gud i det större sammanhanget? Vill Du lära dig om hur generationerna bättre kan möta varandra i församlingen? Vill Du brottas med dagens utmaningar om existentiella frågor och sociala medier? Vill Du få ett nytt fokus och en ny längtan till vårt hemland? Vill Du ge all ära till Jesus Kristus? Anmäl Dig och åk på EFS och Salts årskonferens i Helsingborg den 26–29 maj 2022.

Du kan läsa mer om konferensen och program här!
Det kommer inte gå att köpa mat på plats inne i arenan. Arenans stängde sin anmälan den 8 maj. Men det finns andra restauranger i närheten. Det kommer även gå att köpa smörgåsar och annan fika inne i arenan.

Har du barn eller barnbarn? Glöm inte att barnkonferensen finns för barn mellan 0-13 år. Om du är anmäld till konferensen får barnen vara med kostnadsfritt, anmälan till barnkonferensen hittar du här!

Är du mellan 13 och 17 år och vill åka med på årskonferensen? Anmäl dig till tonårsspåret!
Vi erbjuder ett tonårsspår med boende (golvlogi med madrass och frukost för 150 kr/natt i närliggande tennishall) samt aktiviteter, parallellt med övrigt program under delar av dagarna. Det går bra att ansluta även om du själv ordnat med annat boende. Det är helt okej att vara med på stora konferensens program under ännu större delar av dagen om det önskas. Utöver boende är konferensen gratis för dig!
Vi kommer på tonårsspåret att ha lära känna-aktiviteter, bo ihop de som vill, gå ihop till gudstjänster och måltider där vi kan sitta tillsammans, samt erbjuda aktiviteter och tid för umgänge. Om det är fint väder kommer vi vara utomhus för aktiviteter.
Även äldre ungdomar är välkomna att haka på!
Anmäl dig så vi får koll på deltagare och kan utforma aktiviteter efter målgruppen!
Frågor? Hör av dig till my.nygren@efs.nu, 018–4302581

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...