Framgång kommer inte av sig själv! - Inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer
 
Gör er bokning nedan, vid frågor kontakta: amanda@nwevent.se

Tillsammans med våra medarrangörer har vi tagit beslutet om att flytta Varbergs Näringslivsdag till den 10:e september. Detta p.g.a. den oroliga situationen som nu råder med coronavirusutbrottet covid-19. Glädjande nog så kommer bytet av dag inte innebära några större förändringar för näringslivsdagen då alla föreläsare har ställt upp och kan medverka denna dag. 
Datum -
Tid -
Slut -
*
*
*
Om du väljer en kostavvikelse kommer vi förbereda en speciell tallrik för dig. Vänligen ät då ej från den vanliga maten utan leta upp bordet för specialkost.
*

Bokningsregler
Köpt biljett återlöses ej efter 6:e april  
Det är okej att lämna över sin plats till annan person - som då meddelar detta vid ankomst och visar upp QR-koden. Du har även möjlighet att via ditt bekräftelsemejl gå in i din bokning för att ändra uppgifterna där. 

Personuppgifter
Dina personuppgifter kommer endast att användas i syftet av kommunikation om arrangemanget och framtida happenings. Det går bra att närsomhelst kontakta arrangören NW Event & Möten för att ta bort sina personuppgifter. Under evenemanget kommer vi dela med oss av namn och företag för alla deltagare på plats. Vill du ej finnas med på denna lista så går det bra att kontakta arrangören så anonymiserar vi dig. 

Fotografering/film
Det kommer att finnas fotograf och filmare på plats som kommer dokumentera dagen. Vill du ej synas på bild så meddela arrangören detta vid ankomst. 

Systemhantering
För systemhantering används den svenska webbtjänsten Memlin (Memlin AB) som agerar på uppdrag av oss som arrangör.

>> Se prisberäkning

Rabattkod?

Laddar...