Frukostseminarium - Lean och agilt i samklang vid utveckling av stora system

Av Södertälje Science Park

Lokal:
Södertälje Science Park (Casesalen, C1))
Adress:
Kvarnbergagatan 12
Södertälje
Se i Google Maps

Välkommen till ett frukostseminarium med Carl Starendal, rådgivare, föreläsare, och utbildare inom ledarskape och agil systemutveckling.


En introduktion till hur de världsledande, internationella stora systembyggarna i den offentliga och privata sektorn använder kärnan från agil systemutveckling i samklang med Lean produktutveckling för att skapa mer nytta, mer innovation och hållbara lösningar. Under föreläsningen får du lära dig om hur dessa två världar möts och hur de stora, internationella systembyggarna anväder dessa idéer i praktiken.


Föreläsare: Carl Starendal

Carl Starendal är rådgivare, föreläsare och utbildare inom ledarskap för lean och agil systemutveckling och Sveriges enda SAFe SPCT. Han har de senaste åren varit anställd på företaget Scaled Agile, skaparna av ramverket SAFe i Colorado. Som en del av hans arbete har han utvecklat själva ramverket SAFe samt kurser i hur man använder det och även hjälpt nordiska och internationella företag att arbeta med det i praktiken.

Han är en av grundarna bakom det Svenska företaget för rådgivning och utbildning, We Are Movement.


Det är gratis att delta i seminariet, men om du anmäler dig och uteblir utan att avboka tar vi ut en avgift. Vi bjuder på frukost!

Anmälan är tyvärr stängd.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta arrangemang då O.S.A-datumet har passerat alternativt biljetterna är slut.

Laddar...